• Bij de geboorte van onze zoon Stan (06-06-2010) hebben wij mogen genieten van de kraamzorg van Karin. Het was echt een heel bijzondere week. Karin heeft zoveel gevoel voor het contact tussen moeder en kind! Daarnaast zag ze ook hoe belangrijk het contact met mijn moeder was en nog steeds is. Ze gaf ons heerlijk de ruimte om samen van mijn kleine moppie te genieten. Daarnaast had ze ook heel goed door hoe mijn oudste zoon in elkaar steekt. Die was toen 2 ½ en voor hem had het allemaal best veel impact. Karin was er ook voor hem!! We vonden het echt serieus jammer dat Karin niet kon kramen bij onze tweeling. Wat hadden we dat ook graag met haar gedeeld.

  Het is eigenlijk niet zo goed in woorden uit te drukken hoe wij hebben genoten van de kraamzorg van Karin. Ik wens iedereen toe dat ze de eerste tijd met hun wondertje mogen delen met Karin!

  Maaike en Michel
  (ouders van Luca (6), Stan (bijna 4), Fenna en Sanne (5 mnd)

 • Karin is een vriendelijke en gezellige kraamverzorgster. Ze heeft een luisterend oor voor zowel de vrouw als de man.
  Ze dringt zich niet op en verteld je ook niet wat wel en niet mag, maar geeft meer adviezen van hoe je iets kan doen.
  Ze zorgt goed voor het hele gezin. Wij hebben de kraamperiode heel fijn ervaren en daarom is ze een aanrader voor iedereen.

   Groetjes Johan en Chantal

 • Vorige week werd onze dochter alweer 9 jaar. Altijd een moment om even terug te denken aan die allereerste periode: je zwangerschap, bevalling en natuurlijk de kraamperiode. Aan de kraamperiode hebben we nog steeds hele mooie herinneringen, mede dankzij Karin! Karin is een hele ervaren en deskundige kraamverzorgster, maar bovenal een heel fijn mens. Karin is iemand die je graag om je heen hebt bij ingrijpende gebeurtenissen zoals de geboorte van je kind. Ze heeft de kwaliteit om er helemaal voor je te zijn, zonder zichzelf op te dringen.
  Wat ik me nog levendig kan herinneren is dat we na een week de 1e-week-verjaardag van onze dochter vierden, een heel bijzonder moment!
  Lieve Karin, heel veel succes, ik heb er alle vertrouwen in!
   
  Groetjes, Marijke

 • Toen onze zoon geboren werd was Karin onze kraamverzorgster. Wij waren ontzettend blij met haar, haar betrokkenheid, inzet, passie en zorg. Ze was ontzettend lief voor onze zoon (en ons) en heeft ons die week veel geleerd. Ook heeft ze super geholpen met de borstvoeding, wat niet vlekkeloos ging. Ze bleef geduldig, gaf goede tips en steunde mij als ik er even doorheen zat.

  Ik kan Karin iedereen aanraden, ze is een vakvrouw met een heel groot hart!

  Dimphy

 • 1